marți, 1 septembrie 2009

Campionatul National de Softball Junioare 1 Constanta 28-30 august 2009

In 28-30 August a avut loc în Constanţa returul Turneului Naţional de Softball Junioare 1.
În urma competiţiei, echipa Clubului Sportiv "Liviu Buhaianu" Frasin a ocupat locul al treilea, după o semifinală spectaculoasă în compania echipei CSS LPS Roman. Rezultatul este considerat de reprezentanţii echipei din Frasin ca fiind unul foarte bun, având în vedere că acesta este primul an în care echipa participă sub noua titulatură, după o pauză de 2 ani.




Clasamentul final al competiţiei este următorul:
1. Liceul Gib Mihaescu -Drăgăşani
2. CSS LPS Roman
3. CS "Liviu Buhaianu"
4. CSS Braşovia Braşov



2 comentarii:

  1. In data de 27 august 2009 noi porneam la drum pline de speranta si de forta spre Constanta unde a si avut loc Campionatul National de Junioare 1. Dupa 2 zile intense de meciuri in care am jucat cu Dragasani,Brasov si Sabaoani(Roman) am reusit doar sa ocupam locul III.Nemultumite de cum am jucat,am hotarat sa ne pregatim mai mult si sa reusim sa invingem mai multe echipe astfel sa ajungem pe locul II sau poate sa invingem si o echipa foarte buna Dragasaniul,in acest moment ocupanta locului I.
    Am jucat relaxat in prima zi,Pascari Florentina si Bilan Andreea facand un double play. Amandoua au ajutat la acest double play deci amandoua merita felicitarile noaste,au jucat impreuna si astfel au reusit.A doua zi am fost mult mai incordate,mai obosite poate, am fost nervoase nu ne-am putut concentra ca in prima zi si rezultatul s-a vazut foarte clar,deoarece am pierdut in fata Sabaoaniului cu un scor final foarte strans de 10-9 in al 6 -lea inning,atunci cand s-a terminat si meciul.
    In prima zi si in primul meci am jucat relaxat cu Brasovul,meciul castigandu-l cu un scor de 21-20 acesta nefiind scor de softball,ci de alte sporturi(handball,basket).Cand am avut meciul cu Dragasani am jucat la fel de relaxat schimband foarte putin pozitiile in teren.Am pierdut in fata Dragasaniului cu 15-7 ocupanta locului II in Campionatul european de softball.Nu ne asteptam sa jucam atat de relaxat,toate avand emotii,deoarece ne era frica de pitcherul lor,din motive prea banale.
    Dupa cele 2 zile de meciuri am ajuns sa fim ocupantele locului III al Campionatului National de Junioare 1. Asteptam si alte campionate.

    RăspundețiȘtergere
  2. pfff...eu trebuie sa dau la jurnalism:))..obligat:)))...:">:-"

    RăspundețiȘtergere